Julklappstips!

Känner du någon som är stressad och skulle behöva verktyg för att bli mer lugn, harmonisk och glad?

Då kan du ge min kurs i stresshantering i julklapp.

Eller ge kursen som julklapp till dig själv!

Kursen vänder sig till den som brottas med stress eller som redan blivit utmattad på grund av den. Vare sig du vill bromsa stressen eller komma tillbaka till livet.

Jag är ett levande bevis på att det går att bli frisk från utmattningssyndrom. Under resans gång har jag skaffat mig många verktyg för återhämtning som jag vill dela med mig av.

Under kursens sex tillfällen finns flera möjligheter att arbeta individuellt med just dig. Men också en chans att dela erfarenheter med andra i samma situation.

Det finns forskning som visar att utmattade tillfrisknar snabbare om de får dela sina erfarenheter i grupp. Att prata om det som är jobbigt, att höra andra dela sin historia i en trygg miljö, det är läkande.

Vi utgår från inlägg jag skrivit här på bloggen, så du kan läsa på redan nu om du vill. Men det blir även övningar i grupp och läxor som tar dig framåt.

Jag kommer även att referera till rapporter och böcker om stress, som jag läst i mitt jobb som hälsojournalist. Kursen är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län.

Den är online, så du kan delta var du än bor i landet. Min förhoppning är att du ska få mer energi, bli piggare och må bättre efter kursen.

Du kan anmäla dig här:

https://www.sv.se/avdelningar/sv-stockholms-lan/kurser/fran-stress-till-balans—online-162017/

Jag blir glad för en kommentar!

Kommentera genom att trycka på rubriken i inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *