Dags att jobba!

Firar att jag äntligen är igång!

Mars är en speciell månad för mig, för nu börjar jag jobba! Det blir en stor omställning efter att ha varit sjukskriven så länge. Men roligt!

Exakt hur det kommer att bli kan jag inte veta, men det känns som att det är rätt för mig nu. Jag har haft gott om tid till att återhämta mig från mitt utmattningssyndrom. Någon gång måste man våga steget ut i arbetslivet igen.

Jag har tur för jobbet jag hittat innebär att jag får arbeta en del hemma. Det innebär att jag kan gå ifrån och vila när jag behöver. Något som jag tror kan vara en förutsättning för att jag ska orka.

Så nu är jag i färd med att ställa i ordning ett nytt arbetsrum. En av gäststugorna har fått extra färg och nya tapeter och jag har investerat i sprillans nya kontorsmöbler. Ett eget rum bara för att skriva i. Det känns fantastiskt lyxigt, som frilansskribent satt jag och skrev i sovrummet.

Och nu när jag varit utmattad och läst så många forskningsrapporter har jag förstått att man ska absolut inte arbeta där man sover, det kan störa sömnen.

Eftersom jag har haft sömnproblem i många år, kan det vara värt att ta fasta på.

Ni ska få se mitt arbetsrum här på bloggen så småningom. Det är lite fix kvar, sedan är det färdigt.

Så önska mig lycka till!

Alla goda råd inför omstarten på arbetsmarknaden tas emot tacksamt!

Klicka på rubriken till inlägget för att kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *