Nytt år – nya förhoppningar!

Nu går vi in i det glada 20-talet, och det var länge sedan jag hade så stora förväntningar på det nya året, som i år. Eftersom jag mår riktigt bra för första gången på väldigt länge ser jag med tillförsikt på framtiden. Det är lätt att vara optimistisk när man mår bra.

Jag minns tidigare år när jag mått så dåligt att jag inte orkat tänka på framtiden. Då har det handlat om att klara av nuet, minut för minut.

Så min önskan inför det nya året är att få vara fortsatt frisk, och att mina närmsta också får vara det, och mina vänner och följare!

Ett friskt 2020, det vore väl toppen!

Gott nytt år alla följare och vänner!

Happy New Year friends & followers!

Klicka på rubriken i inlägget om du vill kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *