Ultimata källan till grönt

Efter att ha fuskat med maten i en månad nu, har jag bestämt mig för att steppa upp och försöka leva nyttigare. Först var jag på resa, och då blev det si och så med maten, och sedan blev jag förkyld och då urartade det fullständigt. Choklad, efterrätter och sockersöta halstabletter slank ner. Det känns inte bra, men det fina är ju att det alltid går att starta om. Göra om, göra rätt. Ge kroppen vad den behöver så här i mörka november.

Hulken, min gröna drink är räddaren i nöden när det gäller att komma back om track.

Vanligtvis brukar jag mixa äpplen och selleri, men idag tänkte jag bjuda på en variation av receptet. Så håll till godo:

Hulken med en twist

2 bitar fänkål

I halv gurka

2 päron

en näve färsk, babyspenat

en näve salladsblad

5 cm riven färsk, ingefära

saften av en halv citron

om du har:

några urkärnade vindruvor

droppar av maskros

Klicka på rubriken till inlägget om du vill kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *