Energikickar på hösten

Det är dags att dra upp båten och då blir det definitivt, sommaren är slut. Bara för några veckor sedan tog jag sista doppet i havet och gick med bara fötter. Nu letar jag efter fingervantarna som jag stoppade undan efter förra vintern.

Sommarens möjligheter att ladda batterier med havsbad, avslappning i solen och läsning i hängmattan finns inte längre. Så hur tankar man energi om hösten?

Det är svårare tycker jag, som får mycket energi av solljuset… Men visst, en kopp te vid ett tänt ljus, en promenad i ett vackert höstlandskap eller en god bok att läsa långsamt vid brasan kan också ge ett lugn.

Att titta på fotografier från sommaren är ett annat sätt att bevara sommarsolen inombords.

Hur hittar du sätt att må bra när regnet trummar mot rutan och temperaturen sjunker?

4 svar på ”Energikickar på hösten”

  1. På hösten tankar jag energi genom promenader. Luften är sådär ”krispig” och det är lätt att andas. Regnar det är det som du skriver: inomhusmys med tända ljus. Själv får jag mycket energi på hösten för det är rutiner och man behöver inte göra så mycket som på sommaren. Kraven är mer alldagliga – rätt skönt.

    1. Det är sant att hösten kan vara mer kravlös än sommaren. Kravet att resa runt och träffa en massa folk finns ju inte. Det är dubbelt. För det är ju kul att träffa vänner som bor på avstånd också, men energikrävande förstås. Vad kul att du hittat hit och kommenterar, Eva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *